Subscribe to web2feel.com
Subscribe to web2feel.com

Personas For Firefox

Diposting oleh Agus Kurniawan November 07, 2009 0 komentar

Bosen dengan tampilan firefox kamu sekarang? Ganti donk skin firefox nya biar mata kamu seger lagi. Sekarang kan sudah ada addons dari Get Personas, kamu tinggal install aja addons nya trus kamu bisa ubah tuh bagian header dan footer firefox kamu dengan tampilan yang cantik.

Gimana caranya? Gampang koq, ikutin aja langkah - langkahnya kaya gini :
  • Kamu cuma install addons Get Personas.
  • Klik Get Personas for Firefox - Free, tunggu sampai instalasinya selesai. Restart Firefox kamu.
  • Buat skin nya, kamu tinggal cari aja di situs Get Personas pada menu Gallery.
  • Kalo dah nemu skin mana yang cocok, kamu tinggal klik Wear This.
  • Selesai.
Gampang kan? Mana skin nya bagus - bagus lagi.


Make Firefox Fastest With SpeedyFox

Diposting oleh Agus Kurniawan September 10, 2009 3 komentar

Mozilla Firefox adalah browser yang sangat populer di kalangan netter, namun ada satu kekurangan dari Mozilla Firefox adalah membutuhkan waktu yang agak lama ketika loading pada startup dan lambat pada browsing histories, ini dikarenakan fragmentasi database.

Adalah Crystalidea yang memberikan solusi dengan meluncurkan SpeedyFox. Disamping pengoperasian yang sangat gampang, dengan SpeedyFox ini maka browser Mozilla Firefox kamu akan jauh lebih cepat. Lihat saja ketika loading pada saat startup, akan 3 kali lebih cepat, browsing histories juga menjadi lebih cepat, dan juga pengoperasian dengan cookie akan lebih cepat dari sebelumnya.

Your Firefox is working slowly?
Boost Firefox in a single click with SpeedyFox absolutely for free!
You get:
  • Boost Firefox startup in up to 3 times!
  • Speed-up browsing history
  • Quicker operation with cookies
  • Soon: SpeedyFox for Mac
Cara penggunaan SpeedyFox :
Setelah kamu download SpeedyFox, double klik speedyfox.exe dan akan tampil window seperti berikut :

SpeedyFox akan otomatis mendeteksi Mozilla Firefox kamu sebagai default profile. Tapi kalo Mozilla Firefox kamu versi portable, kamu bisa pilih Custom dan browse lokasi Mozilla Firefox portable kamu.

Setelah itu kamu tinggal klik tombol Speed Up My Firefox! Proses optimasi akan berjalan singkat, dan kamu gak usah khawatir karena optimasi ini aman terhadap browser histories, bookmark, sandi, dan sebagainya.

Real Desktop v1.49 Standard

Diposting oleh Agus Kurniawan September 08, 2009 0 komentar

Satu lagi software buat mempercantik tampilan desktop komputer kamu ( biar ga bosen gitu loh ), karena tampilan desktop yang satu ini berbentuk 3 dimensi sehingga lebih ciamik. Adalah Schillergames yang mengeluarkan software Real Desktop.

Real Desktop ini mempunyai 3 versi yaitu versi Light , versi Standard dan versi Professional. Perbedaan versi ini terletak pada feature - feature nya.


Adapun Minimum System Requirements nya adalah :
  • Operating system Windows® XP / Vista
  • Windows® DirectX 9.0c
  • Intel® Pentium IV 1500 MHz
  • 256 MB main memory
  • DirectX capable graphic card: 64 MB NVIDIA® Geforce™ 3 or better,
    ATI® Radeon™ 8500 or better
  • Screen resolution 800x600 at True Color (16 million colours)
  • Internet connection
dan Recommended System Requirements nya :
  • Operating system Windows® XP / Vista
  • Windows® DirectX 9.0c
  • AMD ATHLON™ XP 2400+ or higher (alternatively Intel® Pentium® 4)
  • 512 MB main memory
  • DirectX able graphic card: 128 MB NVIDIA® Geforce™ 6 or better,
    ATI® Radeon™ 9700 or better
  • Screen resolution 1280 x 1024 at True Color (16 million colours)
  • Internet connection
Kalo buat coba - coba dulu kamu bisa menggunakan versi Light nya, kalo dah sreg dan berminat bolehlah download langsung versi Standard nya. Kalo buat versi Professional nya, maaf banget saya belum dapet link downloadnya.

Light Version
Download

Standard Version
Download
Download ( Mirror )

Tag Archieve with WP Cumulus

Diposting oleh Agus Kurniawan September 04, 2009 1 komentar

Setelah beberapa hari ini saya mengganti tampilan blog ini dengan wajah baru dan sedikit edit sana sini, akhirnya beres juga walopun masih ada yang harus di renov dikit lagi. Kalo kamu liat di kolom sebelah kanan ada widget tag berbentuk flash animation, itu adalah WP Cumulus yang aslinya dari Wordpress.

WP Cumulus ini buatan Roy Tanck’s yang aslinya hanya untuk Wordpress aja, namun WP cumulus ini di edit ulang oleh Blogger Buster sehingga bisa dimuat di Blogger seperti yang ada di blog ini. Oke, kalo kamu mo tau cara install WP Cumulus ini di blog kamu, langsung aja deh ikutin langkah - langkah berikut ini :

Masuk ke account blogger kamu. Pilih Layout, lalu Edit HTML.

Cari kode berikut :
<b:section class='sidebar' id='sidebar' preferred='yes'>
kalo susah carinya, gunakan Ctrl+F biar gampang.

Kalo dah ketemu, copy kode berikut dan paste tepat di bawah kode tersebut diatas :
<b:widget id='Label99' locked='false' title='Labels' type='Label'>
<b:includable id='main'>
<b:if cond='data:title'>
<h2><data:title/></h2>
</b:if>
<div class='widget-content'>
<script src='http://halotemplates.s3.amazonaws.com/wp-cumulus-example/swfobject.js' type='text/javascript'/>
<div id='flashcontent'>Blogumulus by <a href='http://www.roytanck.com/'>Roy Tanck</a> and <a href='http://www.bloggerbuster.com'>Amanda Fazani</a></div>
<script type='text/javascript'>
var so = new SWFObject("http://halotemplates.s3.amazonaws.com/wp-cumulus-example/tagcloud.swf", "tagcloud", "240", "300", "7", "#ffffff");
// uncomment next line to enable transparency
//so.addParam("wmode", "transparent");
so.addVariable("tcolor", "0x333333");
so.addVariable("mode", "tags");
so.addVariable("distr", "true");
so.addVariable("tspeed", "100");
so.addVariable("tagcloud", "<tags><b:loop values='data:labels' var='label'><a expr:href='data:label.url' style='12'><data:label.name/></a></b:loop></tags>");
so.addParam("allowScriptAccess", "always");
so.write("flashcontent");
</script>
<b:include name='quickedit'/>
</div>
</b:includable>
</b:widget>


Save dan selesai deh. Gampang kan ?

Karena secara default settingan WP Cumulus ini adalah :
Lebar = 240px
Tinggi = 300px
Warna dasar = putih
Warna teks = abu - abu
Ukuran teks = 12
maka untuk lebih mempercantik tampilan dan menyelaraskan dengan sidebar di blog kamu, perlu di setting ulang.

Untuk settingan lebar, tinggi dan warnanya, cari kode berikut :
var so = new SWFObject("http://halotemplates.s3.amazonaws.com/wp-cumulus-example/tagcloud.swf", "tagcloud", "240", "300", "7", "#ffffff");
Angka 240 diatas adalah untuk lebar, dan angka 300 adalah untuk tingginya, sedang #ffffff adalah untuk warna dasar WP Cumulus.

Sedangkan untuk settingan warna teks dan ukuran teks, cari kode berikut :
so.addVariable("tcolor", "0x333333");
dan kode berikut :
so.addVariable("tagcloud", "<tags><b:loop values='data:labels' var='label'><a expr:href='data:label.url' style='12'><data:label.name/></a></b:loop></tags>");
Angka 333333 adalah untuk warna teks, sedangkan angka 12 adalah ukuran teks tersebut.

Mungkin ada yang sedikit bingung dengan kode warna tersebut ? Cari aja di photoshop warna yang kamu mau dan lihat kode warnanya.

Winamp Pro 5.556 Build 2512

Diposting oleh Agus Kurniawan Agustus 08, 2009 3 komentar

Buat kamu yang seneng dengerin musik di PC, sekarang pihak Nullsoft udah ngeluarin Winamp Pro versi 5 yang bisa kamu donwload disini.

Winamp was born as a very basic media player and has slowly but consistently improving for many years. Its main purpose was to be completely customizable and through the years, many people have contributed to a library that now consists of 20,000 skins and 461 plug-ins.When version 5 was released, Nullsoft redeemed themselves in the public's eyes after producing a much improved player to replace Winamp 3. They didn't need much encouragement as they justified skipping version number 4 by saying that it was such a huge improvement that it deserved to be called 5!The player supports a wide range of file formats, and because the program is small and simple, it works quickly on almost all computers. Have a look through the available plug-ins and you will also find that you can hook up your iPod and manage its music library.

Feature :
- New! Winamp Orgler TM
- New! Improved iPod Sync Support
- New! New iTunes Library Import
- New! New Online Services Gallery
- New! New OurStage Radio Online Services
- New! New Spinner MP3 of the Day Online Service
- New! New Turkish, Romanian and Portuguese Language Packs
- Now Playing: Discover Artist Songs, Videos, Radio and Photos
- AOL Radio Powered by CBS Radio
- Expanded Flash video support
- Media Monitor: Playing music on the web just got even better
- Language packs available in Chinese, Japanese and Korean
- Updated Winamp toolbar - control Winamp from your browser
- A Redesigned Unified Interface, including Album Art
- Remote Music and Video Playback and Sharing
- Dynamic Song Recommendations Playlist Feature
- Multi-channel MP3 Surround Support
- Mass Auto-Tagger Provides Latest Music Metadata
- Integrated Web Search for Artist and Track Information
- Album Art Support for Portable Devices
- Updated Podcast Directory and Download Manager
- Fully Integrated Web browser and customizable links
- New Visualizer Plug-in - Milkdrop 2
- Pro! Rips CDs to MP3
- Pro! Rips CDs to aacPlus, AAC, WMA
- Pro! Rip to HE-AAC
- Pro! Burn CDs
- Portable Device Sync support
- Expanded Podcast Directory
- Smart views with new pre-sets for dynamic playlists
- Plays an insane amount of audio and video types: see them all!
- Compatible with Winamp 2 Plug-ins
- Full Support for Classic Skins
- Full Support for Modern Skins
- Access over 30,000 SHOUTcast Radio Stations
- Enjoy thousands of free songs and videos
- Playback the AOL Video catalogue of video content
- Listen to AOL Radio stations
- Download thousands of Skins and Plug-ins

Virtual Painter v1.35

Diposting oleh Agus Kurniawan Juli 28, 2009 0 komentar

Mungkin udah se-abad kali ya saya ga posting ini blog, hehehe... abis lama banget sih. Hari ini lagi pas lagi iseng saya buka - buka lagi blog ini, pikir - pikir mo posting apaan ya... Yah, yang ada ajalah saya posting...

Kali ini saya nemu software buat yang suka edit mengedit foto, namanya Virtual Painter. Pada Virtual Painter ini kamu bisa membuat foto - foto kamu menjadi seperti sebuah lukisan dengan efek yang indah dan frame untuk mempercantik foto kamu.

Virtual Painter - is accessible and convenient program for turning photos into paintings, and creating beautiful artistic effects. It allows you to simulate watercolor, pencil drawing, cubism, mosaic, wood-burning and even the illustrations in the style of the comics! You can also choose an original canvas for painting and use the effect of a relief surface. Make the complete picture can be created by adding stylish frames.

Untuk yang mo nyobain ini software, download aja langsung di sini

Download Accelerator Plus 9.1 Premium

Diposting oleh Agus Kurniawan Maret 02, 2009 0 komentar

Buat kamu yang hobby download pastinya ga lepas dari yang namanya download manager. Selain bisa lebih cepat dalam proses download, kamu juga bisa me-manage file yang akan kamu download tersebut.

Speedbit.com telah me-realese Download Accelerator Plus (DAP) versi 9.1 yang bisa kamu download secara gratis di website resmi mereka. Namun yang namanya versi gratis tentunya ada beberapa fitur yang dibatasi. Sedangkan untuk versi full atau premium nya, mereka memberikan harga $39,95 atau sekitar Rp. 482.488,12.

Jangan kecewa dulu donk. Saya akan memberikan versi premiumnya secara gratis buat kamu. Tinggal download dan menikmati DAP Premium.

Download Accelerator Plus (DAP) 9.1 is the world's most popular download manager, with over 168 million users worldwide. DAP accelerates your download speed so you can get all your favorite files, applications, and videos as fast as possible. Additionally, DAP features powerful privacy, security, and file management tools letting you download with confidence and flexibility. DAP is easy to use, working automatically with your web browser to provide the fastest download speed possible. DAP 9.1 has been enhanced with the most requested features. Now you can download your favorite videos from YouTube and other popular video sites. Downloading is safer in DAP 9.1 with innovative new download security powered by SpeedBit's Multi Antivirus (MAV) Analysis. In DAP 9.1 you can now choose your Download Style. Internet Explorer style downloading lets you get files with Download Windows, and Firefox style downloading presents all your downloads in a Download list. DAP is also being translated in multiple languages by users working on the DAP Wiki project.

See what you get with DAP Premium:

Premium Acceleration
Unleash the full power of DAP! Download files with Extreme Acceleration, downloading with up to ten connections at once. DAP Premium provides the fastest possible download speeds.

Premium Privacy Tools
Keep your privacy with DAP Premium. Shred files beyond recovery with DAP's File Shredder and remove download traces with Trace Cleaner for confidential downloading. Lock and hide your files in a Private Folder to keep them protected.

Premium Download Experience
DAP Premium gives you powerful download tools. Use ZIP Preview to view and extract ZIP files as you download; Password Manager stores your download passwords to keep things simple.

Premium Support
With DAP Premium you will receive priority Gold Support so you will always have the help you need. You will also receive one year of SpeedBit Upgrade Coverage so you will always have the most up to date version of DAP.

Premium File Transfer
Use Advanced FTP tools for more powerful FTP downloading. Access two or more FTP sites simultane
ously; browse FTP sites and view remote files even without downloading them.


Untuk men-download DAP 9.1 Premium, silahkan klik disini.

TuneUp Utilities 2009 v8.0.1100

Diposting oleh Agus Kurniawan Desember 05, 2008 2 komentar

Masih tentang Computer Utilities, kali ini saya akan membahas tentang TuneUp Utilities dimana pihak TuneUp America yang mengeluarkan produk ini telah merilis versi terbarunya yaitu TuneUp Utilities 2009 v8.0.1100 dengan harga yang terpangpang di website resmi mereka sebesar $49.95.

TuneUp Utilities ini dapat membuat kerja windows kamu menjadi lebih cepat dan aman. Simak aja feature – feature TuneUp Utilities di bawah ini.

Fast, Effective Windows Optimization
• One-click overview of your PC performance
• Quick analysis of your PC’s hardware, operating system, and programs
• Real performance increases, real fast
• Easy-to-understand help functions

Safe Windows Optimization
• Provides you with safe and effective optimization results
• Corrects all mistakes created from previous tuning attempts
• Comprehensive and easy rollback ability for any changes made to your PC

Intelligent Windows Optimization Built in for Every PC
• Intelligent recommendations for your unique PC optimization
• Identifies your personal settings and protects them
• Highlights your PC’s optimization potential, including unused programs and resource-draining settings
• Recommends options and explains performance results before taking any action

Perfectly Designed for Your Windows Operating System
• Automatically detects and configures for your operating system
• Ideal for XP and Vista (32/64 bit) users
• Designed to leverage the unique features within each operating system

Gimana, oke banget kan? Kalo kamu berminat, langsung aja download melalui link - link dibawah ini :

CCleaner Free Download

Diposting oleh Agus Kurniawan Desember 02, 2008 0 komentar

Buat kamu yang sering install dan uninstall software, kayanya kamu wajib punya yang namanya CCleaner. Kenapa CCleaner wajib kamu punya? Selain software ini gratis alias freeware, simak aja kegunaan CCleaner ini :


Program Summary:
CCleaner is a freeware PC optimization tool.
It combines a system cleaner that removes unused and temporary files from your system and also a fully featured registry cleaner! CCleaner allows Windows to run faster, more efficiently and gives you more hard disk space. The best part is that it's Small, Fast and Free!

Cleans the following Windows components:
- Internet Explorer
.......- Temporary File Cache
.......- URL History
.......- Cookies
.......- Hidden Index.dat files
.......- Last download file location
- Firefox
.......- Temporary File Cache
.......- URL History
.......- Cookies
.......- Download manager
- Google Chrome
- Opera
- Safari
- Recycle Bin
- Clipboard
- Windows Temporary files
- Windows Log files
- Recent Documents (on the Start Menu)
- Run history (on the Start Menu)
- Windows XP Search Assistant history
- Windows XP old Prefetch data
- Windows memory dumps after crashes
- Chkdsk file fragments

Advanced Options allow cleaning of:
- Menu Order cache
- Tray Notifications Cache
- Window Size and Location Cache
- User Assist history
- IIS Log Files
- Custom Folders

Application Cleaning:
As well as cleaning up old files and settings left by standard Windows components, CCleaner also cleans temporary files and recent file lists for many applications. Including:
    Firefox, Opera, Safari, Media Player, eMule, Kazaa, Google Toolbar, Netscape, Microsoft Office, Nero, Adobe Acrobat Reader, WinRAR, WinAce, WinZip and more...


Registry Cleaning:
CCleaner uses an advanced Registry Cleaner to check for problems and inconsistencies. It can check the following:
- File Extensions
- ActiveX Controls
- ClassIDs
- ProgIDs
- Uninstallers
- Shared DLLs
- Fonts
- Help File references
- Application Paths
- Icons
- Invalid Shortcuts and more...

Safety:
CCleaner was designed from the ground to be safe and secure to use. It has multiple levels of checks in place to ensure that it cannot delete any useful information or documents you may still need. We also certify that it contains no Spyware or Adware.

High Security:
For the super cautious users we also offer secure file erasing. By overwriting the files before deleting them, making it impossible to recover the data.

Multiple Languages:
Thanks to the translators, CCleaner is available in 35 different languages:

English, Albanian, Arabic, Bosnian, Bulgarian, Catalan, Chinese (Simplified), Chinese (Traditional), Czech/Slovak, Danish, Dutch, Finnish, French, Galician, German, Greek, Hebrew, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Lithuanian, Macedonian, Norwegian, Polish, Portuguese, Portuguese (Brazilian), Romanian, Russian, Serbian Cyrillic, Serbian Latin, Slovak, Spanish, Swedish and Turkish.

Nah, gimana? Berminat untuk memakai CCleaner? Download aja langsung disini.

Download

Super Utilities Membuat Kinerja Komputer Menjadi Prima

Diposting oleh Agus Kurniawan September 12, 2008 4 komentar

Beberapa hari yang lalu saya disibukkan dengan mencari dan mempelajari software – software di forum internet, sampai suatu saat saya menemukan software utility yang bisa membuat kinerja komputer saya menjadi cepat, nama software itu adalah Super Utilities 2008 keluaran SuperLogix. Sampai saat ini yang saya tahu mereka telah meluncurkan versi 8.6.

Coba aja tengok kepiawaian Super Utilities dalam servis menyervis komputer dengan sekitar 27 features diantaranya :

-System Cleaner-
Disk Cleaner
Registry Cleaner
Uninstaller Plus
Memory Turbo
Shortcut Repairer


-Security Doctor-
Spyware Removal
StartUP Organizer
Security Task Manager
Security Service Manager
BHO Cleaner
IE Password Manager

-Privacy Protector-
Hide Folder
Tracks Washer
IE Privacy Manager
Super EXELock
Super Shredder
Super MenuGuard

-System Maintenance-
Window Manager
IE Protector
Driver BackUp
File Type Manager
Windows Tools
System Information

-Special Tools-
Auto Shutdown
Folder Analyzer
Super Undelete
Super Shell

Wah buanyakk buangetz bukan kegunaannya ? Makanya begitu mengetahui begitu banyak kegunaannya, saya langsung aja download tuh software dan install ke komputer saya. Mau ikutan pasang Super Utilities ? Silahkan aja download disini.